Over Sieglinde Seijffer

Noorderling in hart en nieren. Rust en ruimte zijn kenmerkend voor mijn manier van leven en werken. Na mijn studies Geschiedenis (RUG), Personeelsmanagement (HBO) en Begeleidingskunde (Post HBO) ben ik aan het werk gegaan in het bedrijfsleven en later in het hoger beroepsonderwijs. Sinds 2010 werk ik als zelfstandig gevestigd professioneel begeleider.

Naast nascholing via mijn beroepsvereniging LVSC heb ik in de afgelopen jaren trainingen gevolgd bij o.m. Bert Hellinger Instituut Nederland (systemisch coachen) en bij de Werkschuur (Mindfulness, Interpersoonlijke Mindfulness, Compassietraining) en Zen Spirit (Training Retreat Joan Halifax Roshi). Wekelijks beoefen ik yoga en meditatie.

In mijn vrije tijd ben ik als vrijwilliger betrokken bij projecten van de Stichting Gedeelde Verhalen (www.gedeeldeverhalen.nl). Deze stichting organiseert historische theaterproducties, met zoveel mogelijk participatie uit de omgeving.

∘ Persoonlijke aanpak
∘ Rust en ruimte

∘ Kwaliteit
∘ Gestructureerd

∘ Deskundigheid
∘ Maatwerk

Missie

‘Tussen stimulus en respons is een ruimte en in die ruimte ligt de kans om onze respons te kiezen. In de keuze van onze respons ligt onze vrijheid.’ – Viktor E. Frankl.

Het is mijn missie om als professioneel begeleider rust en ruimte te bieden.

Werkwijze

Kenmerkend voor mijn werkwijze is de persoonlijke en gestructureerde aanpak. Kwaliteit en deskundigheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Neem gerust contact op en kijk wat ik voor u kan betekenen.